Ürülék miatt ürült ki a Desiro

iho   ·   2013.09.06. 13:58

A két egységből álló szerelvény egyik motorvonata műszaki hiba miatt vált szolgálatképtelenné, a másik egységnek pedig a WC-je mondta fel a szolgálatot, szennyvíztartályának tartalma pedig befolyt az utastérbe. Ennek következtében a 19722. számú vonatot lemondták.

A WC-hiba nem ritka a szóban forgó motorvonatokon, a Gemenc Intercity számos alkalommal késett a használhatatlan mosdó miatt, az utasok ilyenkor a sárbogárdi elvileg egy perces tartózkodás alatt kereshetik fel a váróterem mellékhelyiségét. A 29-es vonalon nyáron is többször merült fel probléma a motorvonatokkal kapcsolatban, a szolgálatképtelenség nem egyszer okozott tetemes késést.

A 29-es vonal kora délutáni helyzete egyelőre nem mutat drámai késéseket, egyedül a 9727-es késik több mint egy órát. A Balaton északi partján egyébként szeptember 17-ig egyébként sem zökkenőmentes a közlekedés: Aszófő és Révfülöp között pályaépítés miatt pótlóbuszokra kell szállnia a Tapolca irányába utazóknak.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek