Útmutató a megfelelő kerékpár kiválasztásához

iho   ·   2019.05.25. 07:25

(x)

1. Preferáld a szaküzleteket

Hipermarketek, sportáruházak… helyek, ahol ugyan vásárolhatsz kerékpárt, de sajnos nem biztos, hogy a megfelelő minőséget kapod a pénzedért. Mindenképpen fordulj szakértőkhöz, akik segítenek neked kiválasztani az ideális bringát a legjobb áron. A maxbike.hu szakemberei készséggel állnak rendelkezésedre, legyen szó kerékpárról, kiegészítőkről vagy akár ruházatról.

2. Szabványoknak megfelelő modell

A balesetveszélyes, gyenge minőségű kerékpárok kivédése érdekében az Európai Unió szabályozást vezetett be, főként a vázak és főbb alkatrészek anyagminőségére, és a gyártási folyamatokra vonatkozóan. A Maxbike-nál kapható összes bicikli természetesen tökéletesen megfelel ezeknek a szigorú szabályozásoknak.

3. Első a biztonság – megfontolt gyermek kerékpár választás

Gyermekek részére a bicikli választásának elsődleges szempontja a biztonság: minőségi alkatrészek, megbízható fék, kényelmes nyereg. A bicajokon a kormányvégeken puha gumis a markolat, a csavarokat szivacs borítja, a láncvédő pedig a lábuk és a ruhájuk védelmét szolgálja. A váz kialakítása alacsony a könnyű fel- és leszállás érdekében. A Maxbike webáruházában nem csak a fenti védőfunkcióval ellátott gyermek kerékpárokat találsz, hanem olyanokat, amelyek emellett még jól is néznek ki.

4. Korszerű technológia – maximális élmény

Az újabb és újabb technológiai fejlesztéseknek hála a kerékpározás egyre könnyebb és élvezetesebb. A cég munkatársai segítenek megtalálni a korszerű kerékpár mellett azokat a modelleket, amelyek mindemellett kedvező árúak is. A legjobb áron például biztosan a náluk találhatod meg az idei év legnagyobb újítását, a 29-es kerékméretű MBT kerékpárokat. Különlegességük, hogy minden terepen ideálisak, gyorsak és kényelmesek.

5. Legyél stílusos!

A megfelelő biztonsági előírások, technikai felszereltség mellett azért mégiscsak fontos szempont a bringa kinézete. Vannak gyártók, akiknél szakképzett designerek végzik a festés tervezését, például a Capriolo és Cube modellek színválasztásának is ez a menete. Jelszó: stílusos bringás stílusos bringán.

A kerékpár hosszú távú befektetés, így fontos, hogy megtaláld a számodra megfelelő biciklit, amely megfelel minden előírásnak, valamint az ízlésednek egyaránt.

Kapcsolódó hírek