Változások a Budapest Airportnál

iho/repülés   ·   2011.10.21. 18:48

Megváltozott a héten a Budapest Airport Zrt.-t irányító testületek, az igazgatóság és a felügyelőbizottság személyi összetétele. Minderről az Airport Hungary Kft., az egyedüli részvényes hozott döntést – hangzik a BA közleménye.

A Budapest Airport igazgatóságában az elmúlt hónapokban bekövetkezett tulajdonosi arányváltozásoknak megfelelően az alábbi személyi változások történtek: az igazgatóság tagjává vált David Kerr, a Malton Investment Pte Ltd. (GIC – Szingapúr) képviseletében és Jean-Etienne Leroux a kanadai Caisse de dépôt at placement de Québec képviseletében. Az igazgatósági tagságáról lemondott Hans-Jürgen Garbotz helyére Gerhard Schroeder került a Hochtief AirPort képviseletében.

A Budapest Airport felügyelőbizottságának éléről lemondott Michael Tönnesmann, aki helyett a tulajdonos dr. Rolf Schnitzlert, a Hochtief AirPort jogi igazgatóját jelölte. A testület jelenlegi tagjai: Dr. Dezső Attila (AHUK Kft.), Kecskeméti Pál (Üzemi Tanács) és Molnár Zoltán (Üzemi Tanács).

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.