Vasútmodell-kiállítás és játszóház Angyalföldön

iho/vasút   ·   2023.10.30. 14:00
ajamk

Élje át újra gyermekkora legszebb időszakát, legyen része az időutazásnak november 24-e és 26-a között az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban (AJAMK)!

A közönségkedvenc kiállítás egy igazi mesevilágba kalauzol, ahol igazi kincsekkel találkozhatnak majd az érdeklődők. A kiállítás keretében a felnőttek újra átélhetik gyermekkoruk legszebb időszakát, a családi kikapcsolódás közepette pedig a gyerekek is az időutazás részeseivé válhatnak, fejleszthetik kézügyességüket, sőt az elektromosságról is tanulhatnak egyet, s mást.

Számos érdekesség lesz fellelhető a terepasztalokon:

  • a mátyásföldi Ikarus-gyár sematikus bemutatása működő autóbuszokkal és trolibusszal;
  • német táj, német vonatokkal a második világháborútól az 1960-as évek végéig;
  • külön terepasztal idéz majd egy kis balatoni hangulatot, gyönyörű különleges szerelvénnyel;
  • a BKV-terepasztalon a jól ismert UV villamos, a Bengáli, Tátra és egyéb járművek köszönnek majd vissza.
Magyar és külföldi témák egyaránt láthatóak lesznek a vasútmodell-kiállításon

A kicsik örömére pedig közel ezer darabos favonatkészlettel ellátott favonatos játszóház várja a családosokat.

A kiállítás mellett lesz lehetőség használt vonatokat, kisautókat és egyéb, a vasútmodellezéssel kapcsolatos dolgot vásárolni.

November 24-én, pénteken és 25-én, szombaton 10:00-től 18:00-ig, 26-án, vasárnap pedig 10:00-től 17:00-ig várják az érdeklődőket az 1134 Budapest, József Attila tér 4. címen.

A rendezvény belépődíjas. Gyermekeknek 3-tól 18 éves korig 1300 forint, felnőtteknek 2000 forint. Családoknak lehetőségük van családi jegyet váltani 5000 forintért, ami legfeljebb két felnőttre és maximum három gyermekre érvényes. A jegyeket online, ide kattintva is meg lehet váltani.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek