Vasútmodellek Gyarmaton

iho   ·   2016.03.18. 08:27

A látnivalókon kívül érdemes a szerencsét is kihívni, a kiállítás tombolájának főnyereménye ugyanis egy komplett, működő, analóg H0 terepasztal, a nyeremény kisorsolása a kiállítás zárása előtt, 20-án vasárnap, délután ötkor kezdődik. A március 18-án, pénteken nyíló kiállítás a Mikszáth Kálmán Művelődési ház két szintjét, több mint ezer négyzetméteres területét foglalja el.

Először jelenik meg a balassagyarmati kiállításon a Viessmann, rajtuk kívül még tizennégy kiállító terepasztalaiban gyönyörködhetnek a látogatók, és lapunk, az Indóház is jelen lesz.

A kiállítás március 18–20. között, 10-18 óráig tart nyitva a balassagyarmati Mikszáth Kálmán Művelődési Házban, a felnőtt belépőért 500, a gyermekjegyért 300 forintot kell fizetni. A belépéskor minden, óvodás vagy általános iskolás gyermek leadhat egy vasúti témájú rajzot, amiért tombolajegyet kap.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső, idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek