Vécsey Balázs a Siemens Mobility Kft. élén

iho/vasút   ·   2024.05.14. 18:50
00_vecsey_balazs

Több éves vezetői tapasztalatot szerzett a hazai és külföldi üzleti életben. Legutóbb a Robert Bosch Kft. ügyvezető igazgatójaként, valamint a magyarországi Bosch csoport létesítménygazdálkodásért felelős vezetőjeként dolgozott.

– Balázs tapasztalatával és ügyfélközpontú megközelítésével nagyban hozzá fog járulni korszerű közlekedési megoldásaink megvalósításához és a Siemens Mobility további fejlődéséhez Magyarországon – mondta Vécseyről Tanja Kienegger, a Siemens Mobility Austria vezérigazgatója.

Vécsey Balázs május 13-án, hétfőn kezdte meg munkáját a vállalatnál. Erős ügyfélközpontúsága, az innováció iránti elkötelezettsége, valamint a technológia és a közlekedési megoldások iránti szenvedélye támogatja a vasúti infrastruktúra és járművek korszerűsítésére, valamint a digitális szolgáltatásaink bevezetésére vonatkozó megoldásainkat. Így a Siemens Mobility nagyobb hozzáadott értéket fog teremteni ügyfeleinek, partnereinek és az utasoknak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek