Viharverte szegedi vonal

iho   ·   2015.05.07. 11:03

Jelentős késésekre kell számítaniuk a Szeged felé utazóknak, mert az éjjeli vihar jelentősen megtépázta a felsvezeték-hálózatot. A viharos szél több fát is kidöntött, amelyek leszakították a felsővezetéket. Kiskunfélegyháza és Kistelek között vonatpótló autóbuszok közlekednek. Az éjjel keletkezett károkat csütörtökön, végényzár keretében javítják ki.

Csengele és Kistelek állomások között szerda este 21 óra óta nincs áram a vihar által megrongált felsővezetékben. Csengele állmáson egy, a vágányokra dőlt fa leszakította az áramellátó vezetéket is, emiatt a biztosítóberendezés sem működik.

Balástya és Szatymaz között több helyen is fák dőltek a pályára, az egyik helyen a leszakadt felsővezetékbe egy vonat is belefutott, a mozdony megsérült.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek