Vonat gázolt gyalogost Zalaegerszegen

iho/vasút   ·   2016.12.27. 08:51

Eddig tisztázatlan körülmények között egy Zalaegerszegről Celldömölkre közlekedő személyvonat elgázolt egy gyalogost 2016. december 27-én 7 óra körül Zalaegerszegen, a Bíró Márton utcai vasúti átjáróban. A balesetben a gyalogos nő életét vesztette. A körülmények tisztázása és a helyszínelés ideje alatt teljes útlezárás van érvényben.

A Mávinform szerint a fénysorompó rendben működött a baleset idején. Zalaegerszeg és Zalaszentiván között pótlóbuszok járnak, a Nagykanizsa–Zalaegerszeg és a Celldömölk–Zalaegerszeg vonalon 50–80 perces késésekre kell számítani.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Repülés Hajózás Nagyvasút Légiközlekedés Belvíz

Brüsszel döntött: 2040-ig el kell készülnie a Budapest–Bukarest NSV-nek

iho.hu   ·   2024.06.17. 11:45

Jóváhagyták a TEN-T transzeurópai közlekedési hálózat fejlesztésére vonatkozó új uniós rendeletet, benne a magyar és a román főváros közötti nagy sebességű vasút megépítésére vonatkozó passzust. A döntés végleges, a hálózatot három lépésben fejlesztik tökélyre, a végső határidő 2050.