Vonattal féláron a Construmára

iho/vasút   ·   2012.04.17. 14:10

A MÁV-Start Zrt. az április 18–22. között tartandó Construma 2012 rendezvényre utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt nyújt bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Nyugati és Déli pályaudvarra, valamint Kőbánya felső állomásra – tudatta az ihóval a vasúttársaság.

A kiállításra vasúttal érkezők az alkalmi menettérti menetjegyeiket bármely pénztárban megválthatják. A kedvezményes árú menetjeggyel az utazást legkorábban a rendezvény első napján, április 18-án lehet megkezdeni, és a visszautazást április 23-án éjfélig kell befejezni.

Az 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt az utasok hazautazásra csak akkor vehetik igénybe, ha a menetjegyüket a visszautazás előtt lebélyegeztetik a rendezvény helyszínén (D pavilon, 102/C stand) felállított MÁV-Start standon. A lebélyegzett menetjegyeket visszautazáskor a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni.

A Construma 2012 kiállításra utazók kényelmes eljutása érdekében a MÁV-Start Zrt. több vonatát is megállítja Kőbánya felsőn, valamint további gyors eljutási lehetőséget kínál óránként három, a Keleti pályaudvarról induló vonatával.

Kapcsolódó hírek