Wizz Air: tavaszi járatnyitás Donyeckbe

iho   ·   2013.12.30. 12:01

A Wizz Air bejelentette, hogy új járatot indít Budapestről Donyeckbe, Ukrajnába, amely 2014. április 30-tól hetente kétszer, szerdán és vasárnap közlekedik majd 150 hangzik a légitársaságnak az iho/repüléshez eljuttatott közleménye.

A Wizz Air új járata közvetlenül teszi elérhetővé Kelet-Ukrajnát és az ország egyik legnagyobb városát, amely egyben üzleti központ is. Mostantól az ukrán utasok nem csak Kijevből hanem Donyeckből is utazhatnak Budapestre a Wizz Air alacsony viteldíjain. A várakozások szerint az új útvonal hozzájárulhat a magyar turizmus és vendéglátás bővüléséhez.

Az új útvonallal kibővülve a Wizz Air Magyarországról elérhető útvonalhálózata 37 útvonalat kínál 2014-ben.

„Hazai légitársaságként a Wizz Air továbbra is ösztönözni fogja a magyar légiközlekedés fejlődését alacsony áraival és bővülő útvonalhálózatával” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. - „Donyeck Ukrajna ötödik legnagyobb városa és Kelet-Ukrajna fontos ipari központja. Arra számítunk, hogy a magyar üzleti és szabadidős utazók vonzónak találják majd, hogy felfedezzék a Wizz Air újabb keleti útvonalát, miközben az ukrán utasok számára megfizethető áron teszünk elérhetővé egy kiváló turisztikai célpontot, Magyarországot. Ráadásul az ukrán utasok Európa kapujaként is tekinthetnek Budapestre” – tette hozzá a közleményben Daniel de Carvalho.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek