Wizz: Budapestről Egyiptomba, Szardíniára

iho   ·   2014.12.16. 09:00
cim

A Wizz Air bejelentette, hogy új útvonalakat tesz elérhetővé Budapestről az egyiptomi Hurghadára valamint az olaszországi Algheróba a 2015-ös nyári menetrendjében. Az új útvonalak üzemeltetését sorrendben május 16-án illetve június 15-én kezdi meg.

Hurghada felé szombatonként, Algheróba hétfőn és pénteken repülnek a Wizz gépei.

A légitársaság 2015-ös nyári menetrendje a most bejelentett útvonalakon túl két további új desztinációt is elérhetővé tesz Budapestről, Lisszabont és Maastrichtot, továbbá megemelt járatsűrűséget kínál olyan népszerű desztinációkra, mint London Luton, Milánó Malpensa és Barcelona.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, új útvonalakat indítunk Budapestről ezekre az izgalmas desztinációkra” – mondta Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója. – „A nyaralóhelyek Hurghadán és Szardínia szigetén tengerparti desztinációként egyaránt népszerűek a családok és a vízi sportok szerelmesei körében. A hétvégi járat Hurghadára ideális egy hetes vakációkhoz, míg a heti két járat Szardíniára lehetővé teszi a magyar utasoknak, hogy egy hosszúhétvégére elutazzanak a mediterrán térségbe.”

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek