Jó ránézni! Nem?

iho/közút   ·   2015.04.14. 13:45
mtb150414_0

Új sínek, régi gödrök, és ami a legfontosabb, mindenki tudja, ki építi, fenn a kivitelező zászlaja: képriport a Széll Kálmán térről, ami egyre jobban hasonlít arra, amilyennek megálmodták. Hunyorogjon jó erősen!

Igen, ez még a hétfő reggeli dugó. De a galériánkban ott van minden, amit föntebb „ígértünk” (fotók: MTI/Szigetváry Zsolt)

Az illegális sávszűkítés is a múlté, szinte autópályához hasonlatos a szélesség és a sebesség is a környéken... Ismert egyszer csak „lett” egy gödör a Széll Kálmán tér Krisztina körút felüli szakaszán. Viszonylag hamar lebuktak az ásók: a BKK egyből kérte a SADE-t állítsa helyre ott az eredeti állapotokat, sajnos nem ment egyszerűen, pláne nem gyorsan... De igyekeztek, és ha a reggeli csúcs a szokottnál is tovább tartott és idegesítőbb volt, délelőttre helyreállt az eredeti felújítási rend.

„Budán, a vár alatt, van egy kedves tér” – Az iho.hu Moszkva Széll Kálmán tér-dossziéja

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek