Adventi Hexvave-kiállítás, immár tizedszer!

iho   ·   2017.11.15. 16:07

A programsorozat november 23-án kezdődik, a Hajdú-Bihar megyei Mérnöki Kamara által szervezett konferenciával, amelyen többek közt az ÖBB infrastruktúra-fejlesztéséről, hidak, kerékpárutak kialakításáról is szó esik. A vasútmodell-kiállításon a tavalyinál is bővebb kínálatot láthatunk: bővült az egyesület H0-ás és N léptékű terepasztala is. Lesz Derke-stand és a DKV is képviselteti majd magát egy Bengáli-vezetőállással, valamint mozdonyos söröket is lehet kóstolni.

Nem maradhat el a már szintén megszokott mozdonysimogató sem: ezúttal várhatóan a Nohab-GM Alapítvány M61,010-ese, egy Floyd-Sulzer és a DB Cargo 469-ese képviselteti magát.

A kiállítás november 24-én, péntektől 26-án, vasárnapig a debreceni VOKE Egyetértés Művelődési Központban (Debrecen, Faraktár utca 67.) várja a látogatókat, bővebb információkhoz az egyesület honlapján juthatunk.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek