Aeropark és Malév-évforduló

iho   ·   2017.02.03. 12:42
Az Aeroparkot üzemeltető és a reptérlátogatásokat szervező Légiközlekedési Kulturális Központ február 3-a és 5-e között rendhagyó, tematikus reptérlátogatásokkal emlékezik a légitársaságra. A túrákon egykori Malév dolgozók, pilóták, utaskísérők és műszaki szakemberek mesélnek a légitársaságról, a repüléssel kapcsolatos kulisszatitkokról, pályájukról és malévos emlékeikről, élményeikről.

Február 3-án, pénteken 17:00 és 19:00 óra között jelképes, 100 forintos belépőjeggyel látogatható az Aeroparkban álló történelmi, Il-18-as repülőgép fedélzetén berendezett repüléstörténeti és MALÉV-kiállítás, valamint a gép kivilágított pilótafülkéje.

A hétvégi eseményen részt vesz többek között Háy György kapitány, Horváth Zoltán főpilóta, Czigány Ildikó, az ország első női közforgalmi pilótája, Hajdu Gergely első tiszt, Szombati Zsuzsanna és Grabovszky Tibor vezető légiutas-kísérő, Horváth Mihály repülőgép szakmérnök. A program óriási érdeklődésnek örvend, a meghirdetett helyek néhány nap alatt elfogytak a rendhagyó reptérlátogatásokra.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek