Autóval ütközött egy személyvonat Jászkisérnél

iho/vasút   ·   2018.10.23. 12:45

Gépkocsival ütközött a 35714-s számú, Jászapátiból Szolnokra tartó személyvonat kedden kora délután a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászkiséren, a Kiskőr úti, jól működő fénysorompóval ellátott vasúti átjáróban. A balesethez a város önkormányzati tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították az autót és hozzáláttak a műszaki mentési munkálatokhoz. A Katasztrófavédelem elsődleges információi szerint a balesetben senki nem sérült meg, a gépkocsi vezetőjét azonban a mentők kivizsgálásra kórházba szállították. A pályát a hatósági intézkedések idejére Jászkisér és Jászladány állomások között lezárták a vonatközlekedés elől. A MÁV-Start az utasok elszállításához pótlóbuszt rendelt a helyszínre.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.