Autóval ütközött egy vonat Dévaványánál

iho/vasút   ·   2018.01.30. 15:07

Kedden délután negyed háromkor Dévaványán, a Gyomai utcai, jól működő fénysorompóval ellátott vasúti átjáróban személygépkocsival ütközött a Vésztőről Gyomára tartó, a 127 412-es és 127 401-es Bz-motorkocsikból álló 37524-es személyvonat. A vonaton tízen utaztak, személyi sérülés nem történt. A mentők megállapítása alapján az autó három utasa sem szenvedett sérülést. A szeghalmi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A helyszínelés ideje alatt Körösladány és Dévaványa állomások között állomás között szünetel a vonatközlekedés. A Katasztrófavédelem információi szerint a vonat a hatósági beavatkozást követően folytatni tudja útját.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Üljön fel a GYSEV Teátrumvonatainak egyikére!

iho/vasút   ·   2022.07.02. 15:00

Egyedülálló ünnepséggel készül a vasúttársaság az alapításának 150. évfordulójára: július 23-án teátrumvonatok indulnak Sopronból és Győrből, amik Szombathely állomásra érkeznek, ahol csarnokelőadással és színes programokkal várják a résztvevőket.