Békésen gurulgat az autópályán, aztán majdnem a fejére zuhan egy kamion

iho   ·   2019.06.05. 08:38

Dugóban álló szemtanúnk közlése szerint 8.43-kor érkezett meg a daru Debrecen felől „helytelenben” az M3-as autópálya és az M30-as autóút kereszteződésében történt balesethez. A reggel 8 óra után nem sokkal történt balesetben egy üres kamion a nagy viharban lecsúszott az M3-as fölött átívelő felüljáróról, és csaknem az autópályára zuhant. De félúton megállt...

A balesethez mentőhelikopter is érkezett, de az Index értesülése szerint nem sérült meg a sofőr, akit a tűzoltók szabadítottak ki a vezetőfülkéből.

A felüljáróról az autópálya fölé lógó kamion (fotó: Mészáros Gergely)

* *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Infrastruktúra

Újra van győztese az észak-erdélyi autópálya építésének, talán most már elkészül a hiányzó tizenhat kilométer Aranyosgyéresnél

MTI/iho   ·   2022.08.09. 17:20

Az osztrák Strabag és a német Geiger romániai leányvállalatainak a konzorciumát hirdette ki győztesnek a romániai közúti infrastruktúrát kezelő országos társaság az észak-erdélyi A3-as autópálya Kolozsvár és Marosvásárhely közötti hiányzó szakaszának a megépítésére kiírt pályázaton.

Közút Infrastruktúra

Lánchíd: az év végén visszaadható a hídpálya a forgalomnak

iho/közút   ·   2022.07.23. 12:00

Rekordidő alatt elkészült az új acél útpálya, ami a régi, elöregedett vasbeton-pályaszerkezetet váltotta fel. A behelyezett pályatáblák a híd teljes hosszán egybefüggő részt alkotnak, ennek köszönhetően már végig lehet sétálni a Lánchídon. A hídpályát várhatóan év végén visszaadják a forgalomnak.