Bobina! Segíts! Öt órát késik a Regiojet vonata

Korcsmáros Gábor   ·   2016.04.19. 16:20
bobinahelp0

Sokat késik a cseh–szlovák repcevonat Kassáról Prágába tartó nemzetközi járata. A 1012-es InterCity csak a Szepességbe jutott el probléma nélkül, Poprád előtt kifulladt a vonatot továbbító 162.114-es pályaszámú Persing mozdony. A vonat után sorra vesztegeltek a többi járatok is, mint például a Pozsonyba tartó gyorsvonat, melyet a ZSSK közlekedtet. A fekve maradt Persinget a mozdonyvezető többszöri próbálkozás után sem tudta feléleszteni, ezért segítséget kellett hívni. A segítség meg is érkezett a 140.076-os pályaszámú kicsit megviselt külsejű Bobina személyében. A gépmenetet egészen Kassáról menesztették, ezért is késik olyan sokat a vonat. A Regiojet nemzetközi járata Poprádról 305 perces késéssel tudott csak tovább indulni. Menetrend szerint Prágába 15:58-kor kellett volna megérkeznie.

(fotó: knihajazd.info, George Kucera)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek