Bombariadó miatt állnak a nemzetközi vonatok

iho   ·   2017.07.19. 11:15

Háromnegyed egykor minden, az átvizsgálás miatt veszteglő nemzetközi vonat folytathatta útját, ám az éjfélig tartó ellenőrzések miatt folyamatosan késésekre kell számítani a nemzetközi forgalomban.

Korábban írtuk:

A MÁV déli sajtóközleménye szerint minden, az átvizsgálás miatt veszteglő szerelvény folytathatja útját, amint a katasztrófavédelem munkatársai végeztek, de ma éjfélig minden, az országba belépő személyszállító vonatot átvizsgálnak a határon.

Remélhetőleg egyik nemzetközi vonaton sincs valódi bombafenyegetés, mindenesetre a hatósági intézkedések idejére az összes, határainkat elhagyó, illetve külföldről érkező szerelvényt leállították. A korlátozás alá esnek a kishatárforgalomban részt vevő szerelvények is, például a Debrecenből Szatmárnémetibe tartó 6822-es Vámospércsen vesztegel. A Dél-Alföldön, a Szeged–Békéscsaba vonalon pedig egy Algyő közeli gázolás miatt kényszerültek megállni a vonatok.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek