Bővült a Futár és a diszpécserközpont

Kemsei Zoltán   ·   2015.06.18. 16:15
00kicsi

Többek közt utasészrevételek alapján is módosítottak – mondta sajtótéjékoztatóján Kalmár Attila, a BKK forgalomfelügyeleti vezetője. A BKK Futár Szabó Ervin téri központjában most már egy teremben kapott helyet a BKK Info, a jegykiadó automaták és a jegy- és bérletellenőrzés diszpécsere, itt készülnek a valós idejű, azonnal frissülő Facebook-posztok is. Nagyobb hangsúlyt kap az utastájékoztatás szervezése, ezért a korábbinál több központi forgalomirányító diszpécser dolgozik. A döntéshozatal, a zavarelhárítás és az utastájékoztatás így egy helyen, integrált folyamatban jelenik meg. Kalmár Attila hozzátette még: a hamarosan kiépülő egységes jegy- és utastájékoztatási rendszerbe a BKK Futár teljes mértékben integrálható lesz.

Kalmár Attila, a BKK forgalomfelügyeleti vezetője tartott ismertetőt a sajtónak<br>(a szerző felvételei)

A Futár központ kapacitását öt munkaállomással növelték, új kameraképek mutatják a közelmúltban felújított 1-es és 3-as villamosvonalak megállóit, a menetrend szerinti hajók kikötőit, és hamarosan a Combinók utastéri kameráinak képe is elérhetővé válik. Emellett új berendezést, ergonómikusabb kialakítást kapott a munkahely, javítottak a világításon és a szellőzésen is.

Új, ergonómikus munkahely, több munkaállomás

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek