BudapestGO: már másfélmillióan használjuk és hol van még a vége!

iho   ·   2022.09.13. 09:00
00_budapestgo_1millio

Dinamikusan növekszik a Budapesti Közlekedési Központ februárban debütált alkalmazásának a használata: a BudapestGO-t már több mint másfél millió ügyfél használta jegyvásárlásra, bérlethosszabbításra és útvonaltervezésre a közösségi közlekedésben vagy kerékpárral utazva.

A februárban elindult BudapestGO népszerűsége nyáron is töretlenül ívelt felfelé: az alkalmazás felhasználóinak száma szeptember 12-én átlépte a másfél milliót. A regisztrált ügyfelek száma már félmilliónál is több.

Az applikáció értékesítési szempontból is jelentős sikereket tudott felmutatni az elmúlt időszakban. Alig több mint fél év alatt csaknem 2 millió 500 ezer terméket vásároltak az ügyfeleink: a legtöbbet, 1 millió 600 ezret vonaljegyből, de bérletből és időalapú jegyből is egyre többet. Az előbbiből 276 ezer, utóbbiból pedig 265 ezer fogyott.

(fotó, grafika: BKK)

A nyári szabadságok után és az iskolakezdéssel jelentősen növekedett az utazástervezések száma is. Az egykori Futár applikáció havi másfél milliós átlagához mérten a BudapestGO-val az elmúlt harminc napban már több, mint két és fél millió utazást terveztek az ügyfelek.

Az applikáció számtalan kényelmi funkciója miatt népszerű az ügyfelek körében: gyors jegyvásárlást és automatikus bérlethosszabbítást kínál, emellett hatékonyan segítve az útvonaltervezésben még a kerékpárral közlekedőknek is. A BudapestGO az egyik legfontosabb eszköz arra, hogy a fővárosban közlekedők a papíralapú jegyek helyett egyre gyakrabban használják a digitális termékeket. Ez egyúttal erősíti a környezettudatos, fenntarthatóbb közlekedés használatát.

Májusban új funkciókkal bővült a BudapestGO, amiknek köszönhetően az applikáció még jobb és pontosabb tervezést nyújt a kerékpárral közlekedőknek, sőt elérhetővé vált a telebusz és a telefogas szolgáltatása is. A megújulással felszálláskor gyorsabb lett a kódleolvasás, pontosabb és hatékonyabb lett az útvonaltervezés is.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek