Debrecen terjeszkedik!

iho   ·   2013.12.05. 09:28

Közlekedésbiztonsági okok miatt, a belterületen kívül élők védelme érdekében a Monostorpályi úton és a Létai úton forgalmirend-módosítás történt november 29-én – tájékoztatott a Városháza. A változás annyit jelent, hogy áthelyezték a két útszakaszra vonatkozóan a „Lakott terület kezdete” és a „Lakott terület vége” jelzőtáblákat.

A debreceni városi portál beszámolója szerint az önkormányzat közölte, a rendőrséggel történt egyeztetéseknek megfelelően a Monostorpályi úton a táblák a paci buszfordulóhoz, a Létai úton pedig az Érpart utcához kerültek át, így a Monostorpályi úton 700, a Létai úton pedig 1400 méterrel kerültek kijjebb a táblák.

A módosításnak megfelelően a Monostorpályi úton a Cseresznye utcától a paci buszfordulóig, a Létai úton pedig a Bayk András utcától az Érpart utcáig az eddigi 90 kilométer per óra helyett most már csak ötven a legnagyobb megengedett sebesség.

A polgármesteri hivatal kéri a gépjárművezetőket, hogy az említett útszakaszokon ne megszokásból, hanem a kihelyezett közúti jelzéseknek megfelelően, körültekintően vezessenek.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek