Egymilliomodik utasát köszöntötte Budapesten az Emirates

iho/repülés   ·   2020.01.29. 09:00
egymilliomodik_emirates-utas_bud0

Az egymilliomodik utast, a magyar Láng Andreát az Emirates reptéri kirendeltségvezetője, Hegedűs Gábor, valamint Bogáts Balázs, a Budapest Airport Zrt. járatfejlesztési vezetője, Ritter Máté járatfejlesztési menedzsere és Váczi Zsuzsa, légitársasági marketing menedzsere fogadta meglepetés tortával és egy oklevéllel. A szerencsés utas ajándékcsomagokat kapott, és Emirates Skywards tagságát Blue-ról Silver fokozatúra emelték. A légitársaság díjnyertes hűségprogramja exkluzív kedvezményeket és jutalmakat biztosít a tagoknak, többek között repülőjegyeket, szállásokat, vagy szabadidős programokat.

Magloczki Zsófia, Emirates Cabin Crew, Ritter Máté, a Budapest Airport Zrt. járatfejlesztési menedzsere, Váczi Zsuzsa, a Budapest Airport Zrt. légitársasági marketing menedzsere, Bogáts Balázs, a Budapest Airport Zrt. járatfejlesztési vezetője, Láng Andrea, az egymilliomodik utas az Emirates EK111-es járatán, Hegedűs Gábor, az Emirates reptéri kirendeltségvezetője és Biljana Skoric, Emirates Cabin Crew (fotó: Zellei Boglárka)

Az Emirates 2014 óta van jelen Magyarországon, naponta indít járatokat háromosztályos Boeing 777-essel Dubajba, ahol csatlakozással további 84 ország 150 úti célja érhető el a magyar utazóknak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Repülés Blog Sportrepülés Szárnyak és gondolatok

Óriási sikerrel zárult a III. RepTár MiG-29 Szimulátor Bajnokság Szolnokon

iho/repülés   ·   2023.06.07. 16:15

A harmadik alkalommal rendezték meg, az ország minden szegletéből érkeztek versenyzők. A harmadik szolnoki esport-esemény a nézőközönségnek is kuriózumnak számított, ugyanis a Hangár épület aulájában óriás LED falon követhették nyomon a légiharcokat, amiket Fidel Ákos, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár századosa közvetített.