Együttműködés az MLSZKSZ és a felsőoktatás között

iho   ·   2013.10.11. 15:16

A győri Széchenyi István Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a Debreceni Egyetem vesz részt abban az együttműködésben, amely a logisztikai szakképzés megújulását szolgálja. Az MLSZKSZ átadja a partnereknek a szakképzéssel kapcsolatos elvárásokat és irányelveket, folyamatosan tájékoztatja őket a logisztikai szakma változásairól, valamint kedvezményes részvételt ajánl a partnerintézmények oktatóinak és hallgatóinak a saját szervezésű konferenciákon.

Az aláírási ceremónián balról: Dr. Földes Péter, a győri Széchenyi István Egyetem rektora, Fülöp Zsolt, az MLSZKSZ elnöke, dr. Bohács Gábor, a Budapesti Műszaki Egyetem Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Karának dékánhelyettese és dr. Pakurár Miklós tanszékvezető a Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centrumának képviseletében<br>(forrás: MLSZKSZ)

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek