Elektronikai fejlesztéseket tervez az Alba Volán

MTI   ·   2011.10.22. 12:48
Nettó 437 millió forintra becsüli a székesfehérvári Alba Volán Autóbusz-közlekedési Zrt. annak a fejlesztésnek a költségét, amellyel elektronizálja a jegy- és bérletrendszert, valós idejűvé teszi az utastájékoztatást, és fejleszti a forgalomirányítást. A cég tárgyalásos közbeszerzési felhívása a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az ajánlatkérőnek szüksége van többek között kétszáznegyven jegykiadó pénztárgépre, kétszáztíz fedélzeti számítógépre, a buszokra szerelt GPS és GPRS/3G modulokkal együtt. A központi egységbe integrálni kell a buszokra felszerelt, már meglévő hatvan darab ilyen készüléket. A járműveket emellett el kell még látni utasinformációs és hangosító berendezésekkel is.

A közbeszerzésre azok a cégek jelentkezhetnek, amelyeknek az árbevétele az elmúlt három évben elérte a nettó kétszázmillió forintot. Referenciaként szintén az előző három évből kell felmutatni legalább egy nettó ötvenmillió forint értékű munkát. A közbeszerzésre november 8-ig lehet jelentkezni. Az ajánlatkérő november 21-ig közli, hogy kik jutottak a második fordulóba, amelyben már konkrét ajánlatot kell tenni.

Kapcsolódó hírek