Elvira, miért nem mondod meg egyből, mennyi a kerékpárjegy?!

iho   ·   2013.10.15. 13:15
bpszol00

„Kedves iho!

Semmi extrát nem akartunk csinálni az Elvirán, aztán kiderült nem olyan egyszerű ám tájékozódni a netes vasúti menetrendben. Szolnokról akarunk Pestre utazni. Még mindig. Gépelési gyorsaságtól függően 5–10 másodpercen belül sorakoznak a lehetséges vonatok a monitoron. De közben eldőlt az is, visszük a bringát is, mert hétvégén tekernénk egy kicsit a budai hegyekben. Ki is pipáltam a Keresési feltételeknél a kerékpárszállítással négyzetet. És itt kezdődött a tortúra. Innen át is adnám a 'szót' a képernyőmentéseknek, lásd még szkrínsot (sic), de azt még megkérdezném rajtotok keresztül is, hogy miért nem lehet odaírni a kerékpárjegyes árat is, illetve miért kell négyet kattintani – ez a minimum, de ennek feltétele a sikeres első kattintás – azért, hogy kiderítsem, mennyi az annyi.”

Start - Ezúttal nem MÁV-os értelemben. Innen indult Novák Zoltán nyomozása az Elvirában. A képre kattintva galéria nyílik

Kíváncsian várjuk mi is a vasúttársaság válaszát.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek