Estig tart a műszaki mentés Répcelaknál

MTI   ·   2012.07.17. 17:06

Leibinger Eszter a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: egy pótkocsis teherautó Csorna felől Répcelak irányába haladt a főúton, amikor eddig ismeretlen okból áttért a szemközti oldalra, és nekiütközött egy szén-dioxidot szállító tartálykocsinak. A balesetről már korábban is beszámoltunk.

Az ütközés következtében a tartálykocsi a jobb oldali vízelvezető árokba, míg a pótkocsis tehergépkocsi a bal oldali mezőgazdasági területre borult, a járművek szétszóródó alkatrészei pedig egy szlovák rendszámú személygépkocsinak és egy lengyel rendszámú kamionnak csapódtak – közölte a szóvivő.

Leibinger Eszter hozzáfűzte: a műszaki mentés és a tartálykocsi rakományának átfejtése idején az adott útszakaszon teljes a lezárás, a feloldás számításaik szerint este hat óra körül várható.

A rendőrök a Kapuvár irányába közlekedőket a 8611-es útra, a Szombathely felé tartókat a 85-ös számú főútra, valamint a hegyfalui körforgalom irányába terelik.

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Régi idők Forma-1-e a Balaton partján

Harmati Marcell   ·   2024.06.09. 14:10

A népszerű olasz sportautómárka, a Ferrari, tesztelési lehetőséget hirdetett a Balatonfőkajár határában a közelmúltban felépített versenypályán, a Balaton Park Circuit-en. A háromnapos eseményen három, korábbi F-1-es Ferrari körözött az aszfalton.