Eurocity balesete Szencnél

iho/biztos út   ·   2016.11.21. 13:45
400px_szenccsatt

November tizenkilencedikén a CD 380 015-ös Messerschmittje a Varsovia Eurocity továbbítása közben személyautóval ütközött Pozsonytól nem messze, Szencnél, egy útátjáróban. Az autót vezető sofőr az utolsó pillanatban ki tudott ugrani a kocsiból, csak kézsérülést szenvedett az ugrás miatt. Az autót viszont a mozdony szinte felkapta, a szétrepülő alkatrészek kitörték a MÁV-Start első kocsiként besorozott, 61 55 21-91 002-1 pályaszámú Bmz-jének ajtaján található ablakot, továbbá még a kocsi felső részén is karcolások keletkeztek. A mozdony is elég csúnyán sérült, még másnap is Szencen volt, de hamarosan visszaviszik Csehországba javításra. A baleset miatt az eurocityk Nagyszombat felé kerültek – számol be partneroldalunk, a railpage.net.

Autót gázolt Szencnél a 380 015-ös Messerschmitt továbbította eurocity. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: railpage.net)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek