Felborult egy nyergesvontató a 21-es főúton

MTI   ·   2012.06.06. 08:29

Felborult egy török rendszámú nyergesvontató szerdán Salgótarján és Somoskőújfalu között a 21-es főúton; a jármű vezetője megsérült, a rakomány az úttestre szóródott, a mentés idejére lezárták az útszakaszt – közölte a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Noskó Zsolt elmondta: a nyergesvontató gépjárműalkatrészeket és kőolajszármazékokat szállított, a sofőr a baleset következtében kiesett a járműből. Sérüléseiről a szóvivő nem tudott további tájékoztatást adni. Hozzátette: a mentés – teljes útlezárás mellett – jelenleg is folyik.

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Szállítmányozás Nagyvasút

Lengyel kamionokkal szállítják el az Eperjeske-Rendezőn rekedt orosz tehervagonokat

iho/vasút   ·   2024.04.08. 12:35

Az Ukrajna elleni támadás megindulásakor az Oroszországi Vasutak többezer vasúti teherkocsija rekedt külföldön, Magyarországon, a záhonyi átrakókörzetben körülbelül nyolcszáz. Tavaly nyári nagy elszállítási hullámuk után újra konvojban közlekednek a szétszerelt vagonokkal megrakott trélerek.

Vasút Nagyvasút

Elfújta a szél

iho   ·   2024.02.05. 10:38

Megrongálódott egy perontető a 30a vonalon a hétfő délelőtti szélviharban, ezért Martonvásár és Kápolnásnyék között csak egy vágányon közlekednek a vonatok.