Felújítás miatt több járat útvonala módosul

iho/vasút   ·   2012.06.27. 12:31

Pályafelújítási munkákat végez a BKV az 50-es villamos vonalán június 28-án, csütörtökön üzemkezdettől vasárnap üzemzárásig a Szabó Ervin utcai és a Simonyi Zsigmond utcai útátjárókban, majd ezt követően július 7-én, szombaton és július 8-án, vasárnap is teljes üzemidőben a Hunyadi utcai útátjáróban- tájékoztatta az ihót a BKK.

A vágányzárak idején az 50-es villamosok rövidített útvonalon, Pestszentlőrinc, Béke tér és a Villanytelep között közlekednek. A villamosok által nem érintett szakaszon a Határ út M és a Lajosmizsei sorompó között közlekedő 50V villamospótló autóbuszokkal utazhatnak az utasok.

A Szabó Ervin utcai és a Simonyi Zsigmond utcai útátjárók felújítási munkái miatt több autóbuszjárat is módosított útvonalon közlekedik már június 27-én, szerdán este 20 órától július 1-jén, vasárnap üzemzárásig. A 909-es és a 968-as éjszakai járatok is hasonlóképpen módosított útvonalon közlekednek majd június 27-én, szerdán az éjszakai üzemkezdettől július 2-án, hétfőn a hajnali üzemzárásig.

A 909-es autóbuszok a Deák Ferenc tér irányában, míg a 968-as autóbuszok Cinkota autóbuszgarázs irányában nem érintik a Simonyi Zsigmond utca megállót. A terelt útvonalon közlekedő járatokra a 914-es, 950-es és a 950A autóbuszok Kossuth tér megállójában lehet felszállni.

Az autóbuszok terelése miatt az Áruház köz forgalmi iránya megfordul.

Kapcsolódó hírek