Busszal Horvátországba? Nem ördögtől való!

iho/közút   ·   2018.06.10. 16:40
flixbus_nyaralobuszok0

A legközelebbi tengerparti célállomásra, Zadarba nyolc óra lesz az út éjszakai busszal Budapestről, emellett napi rendszerességgel elérhető lesz még Biograd, Vodice, Sibenik, Trogir és Split is. Péntekenként Dél-Dalmácia legnépszerűbb városaiba is indul majd távolsági busz, így Dubrovnikba, Kotorba, Tivatba, Budvába és Herceg Noviba is átszállás nélkül utazhatnak a nyaralók. Nemcsak az Adria, hanem a Földközi-tenger nyugati partja is összeköttetésbe került Magyarországgal, idén nyáron Nápolyba heti öt, Barcelonába heti négy alkalommal indulnak zöld buszok.

(fotók: Flixbus)

– Idén nyáron tizenhét európai ország több mint száz városába biztosítunk közvetlen összeköttetést. A legnépszerűbb horvát nyaralóhelyek kiemelt figyelmet kaptak a hálózat kialakításakor, Splitbe akár két szabadnapot és a szállás árát megspórolva juthatnak el az utasaink éjszakai busszal a nyár bármely napján – mondta el Arany László regionális ügyvezető igazgató.

A FlixBus a Magyarország iránti turisztikai érdeklődéssel is számolt a szezonális menetrendbővítés tervezésekor. Május közepétől a Balatont összekötötték Németország keleti nagyvárosaival, Berlinnel és Drezdával, de Prágából is szállít nyaralókat a társaság Siófokra és Balatonföldvárra, utóbbi idén vált az európai buszhálózat részévé.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek