Fotózd le nekünk! - Tehervonatok

Berky Dénes   ·   2013.03.04. 19:00
kiskep_teher

A vasútfotós számára mindig izgalmasabb téma tehervonatokat fotózni, mint ablakosokat. Ezek mindig mások, sok olyan vonalat tárnak fel, ahol esetleg személyforgalom már nincs is. Ezért hát sokan képesek egész napokat várni az áhított képre a különleges vonatról, és az eredmény általában meghozza a várva várt örömöt. Ez alkalommal egy szép galéria keretében bemutatunk érdekes, vagy hasonlóan érdekes, de megszokott, vagy éppen már nem közlekedő tehervonatokról is képeket, melyeket a tisztelt olvasóink küldtek, hogy más is láthassa. Köszönjük olvasóinknak a felvételeket, jó képnézegetést kívánunk!

Molnár Márk fotóján a 232-es Púpos húzza a Suzukikkal telt vonatot Almásfüzitő felé<br>A képre kattintva galéria nyílik az olvasók felvételeiből

A jövő hét témája: A magyarországi magánvasutak. Az elmúlt években megsokszorozódott a magánszegmens tevékenysége a hazai vaspályákon, sok színes és sok bérelt nyugati, vagy használt keletebbi mozdony kering tehervonataikkal az országban. Mindenki előszeretettel fotózza ezeket a gépeket, mert valami más, kevésbé megszokott. Kérjük olvasóinkat, hogy tartsák be a 10 képes korlátot, mert igen nagy mennyiségű képet kell átnézni még így is, és nagyban megkönnyíti munkánkat, ha csak a legjobb képeiket küldik el. Megértésüket köszönjük. Várjuk tehát felvételeiket a megszokott email címre: berky.denes@indohaz.hu . A határidő ez alkalommal március 10., vasárnap 18 óra. A tárgy mezőbe ezt írják: Fotózd le nekünk!

Kapcsolódó hírek