Gebrüder Weiss a csúcstechnikáért

iho/közút   ·   2016.05.24. 16:15
400px_gebruder_weiss

A kínált szolgáltatások portfóliója értelemszerűen tartalmazza a klasszikusnak számító elosztási és beszerzési logisztikát, továbbá magában foglalja a szállítás és a raktározás során szükséges különleges biztonsági intézkedéseket, valamint műszaki segítségnyújtást a nagyméretű elektronikai eszközöknél, például digitális nyomtatók, MRI-berendezések vagy bankjegykiadó automaták telepítése során.

A Gebrüder Weiss kiemelt figyelmet fordít a high-tech iparnak nyújtott szolgáltatásaira (forrás: Logistik Express)

A nemzetközi szállítmányozási és logisztikai vállalat az iparági szintű figyelemével a központba helyezi az üzlet teljes ellátási láncát. Jürgen Bauer, a Gebrüder Weiss igazgatója és keleti részlegének regionális igazgatója szerint a high-tech ipar a legmagasabb szintű biztonságot és áttekinthetőséget követeli meg, ezért a vállalat szolgáltatási spektrumát ehhez igazították. A Gebrüder Weiss a szolgáltatások bővítése érdekében Alexander Horak vezetésével létrehozta saját kompetenciaközpontját, kifejezetten a csúcstechnológiai ipar igényeinek elemzésére.

A Gebrüder Weiss 2015-ben körülbelül egymillió szállítmányt juttatott el a technológiai ágazatban világszerte jelentkező ügyfelekhez, igénybe véve a földi, tengeri és légi szállítást. A szállítmányozási és logisztikai csoport vevőként számol a fogyasztói és információs technológiai ágazat néhány nagy csoportjával. Európa-szerte összesen tizenhárom Gebrüder Weiss-bázis szerzett különleges tanúsítvány arról, hogy megfelel az iparág igényeinek – számol be a Logistik Express.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek