Gebrüder Weiss, a Selyemút specialista

iho   ·   2019.08.07. 09:00
gebweiss0

A társaság már eddig is számos saját telephelyet hozott létre a Selyemút mentén – például Törökországban, Grúziában, Örményországban, Kazahsztánban, Oroszországban és Kínában. A taskenti iroda megnyitása révén a Gebrüder Weiss (GW) üzleti stratégiájának újabb fejezete nyílt meg az Európai és Kína közötti Selyemút kibővítése érdekében. Szervezetileg az üzbég képviseleti iroda a Kazahsztánban, Almatiban található Gebrüder Weiss fióktelephez tartozik.

A taskenti, és egyáltalán az üzbegisztáni ügyfelekkel a továbbiak a GW helyi munkatársai fogják kiszolgálni. „A szárazföldi szállításon kívül a légi és tengeri teherfuvarozás is részét képezi szolgáltatási portfóliónknak, és ezeket a szolgáltatásokat szándékunkban áll kiterjeszteni” – fogalmazott Thomas Moser, a cég regionális igazgatója.

A GW több mint 7100 alkalmazottal, 150 saját tulajdonban lévő telephellyel és 1,67 milliárd euró éves forgalommal (2018) Európa vezető szállítási és logisztikai társasága. A lauterachi (Ausztria) székhelyű Gebrüder Weiss Holding AG a szárazföldi szállítási, légi és tengeri árufuvarozási, valamint a logisztika alaptevékenységét számos speciális ipari megoldás egészíti ki.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek