Halmozottan hátrányos helyzetben

iho   ·   2018.07.09. 21:52
30_red0

Rájárt ma a rúd székesfehérvári, a (Budapest–)Székesfehérvár–Nagykanizsa és a (Budapest–)Székesfehérvár–Tapolca vonalra. Délután 17:18-kor Martonvásár állomáson a 9066-os számú vonat V43-as mozdonya füstölni kezdett, a mozdonyvezető tűzoltót kért, és a hatósági intézkedés idejére, 17:50-től az állomást kizárták a forgalom elől. Ekkor kezdett felborulni a menetrend, a vonatok félórát, órát is késtek.

Hét óra előtt úgy tűnt, hogy a tűzoltók elvonultával lassan, késő estére normalizálódhat a helyzet, ám nem sokkal este fél nyolc után (19:38-kor) a Budapestre tartó 903-as számú gyorsvonat ismeretlen személyt gázolt a bal vágányon Gárdony és Kápolnásnyék között. A rendőrségi helyszínelés idején az érintett szakaszon csak az egyik vágányon közlekedhettek a szerelvények. Jelenleg akár kétórás késéssel haladnak célállomásuk felé a vonatok, és már csak kedd reggelre állhat helyre a menetrend szerinti közlekedés az érintett vasútvonalakon.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek