Hetvenmillió dolláros ABB-megbízás a Stadlertől

iho   ·   2017.03.16. 08:45
00kicsi

Az ABB integrált fedélzeti energiaellátással és vontató transzformátorokkal ellátott rendszereit Svájcban, Svédországban és Magyarországon közlekedő Stadler motorvonatokba építi be, a kompakt, könnyebb vontatási technológia a hatékonyság növelése mellett helytakarékos is, így az utasoknak is nagyobb, kényelmesebb hely jut majd a fedélzeten.

(forrás: ABB)

Svájcban a St. Gallen–Luzern között a Schweizerische Südostbahn (SOB) kötelékében közlekedő tizenegy, továbbá a Regionalverkehr Bern–Solothurn (RBS) tizennégy, valamint az Appenzellerbehn tizenkét új Stadler motorvonatához, Svédországban a Stockholmtól nyugatra elhelyezkedő régió elővárosi forgalmában részt vevő harminchárom emeletes vonatához szállítja a rendszereket. Magyarországon  a GYSEV tíz, harmadik generációs Flirtjéhez vontatási áramátalakítókat, integrált segédüzemi konvertereket, transzformátorokat és akkutöltőket gyártanak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek