Hexvave Józsán, még nemzetközibben!

iho   ·   2017.05.08. 16:50

A Hexvave (Hajdú Expresz Vasútmodellező és Vasútbarát Egyesület) kiállításai eddig is híresek voltak a külföldi résztvevők jelenlétéről, de idén sikerült erre még egy lapáttal rádobni. A FISAIC (Fédération Internationale des Sociétés Artistiques et Intellectuelles de Cheminots – Vasutasok Nemzetközi Szabadidős és Kulturális Egyesülete) ugyanis évi rendes modellvasúti találkozóját is a cívis városban tartja. A hazai és az erdélyi modulokon kívül tehát a Magyarországon még nem látott francia, cseh, német alkotások is a nagy terepasztal részei lesznek.

A kiállítás május 12-én, pénteken délben nyílik a Józsai Közösségi Házban: Debrecen-Józsa, Szentgyörgyfalvi út 9. A nyitás napján és hétvégén is este hat óráig látogatható, szombaton és vasárnap reggel kilencews nyitást követően. A belépő 600 forint, csoportok fejenként 300 forintért mehetnek be.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek