Kérdéses a Kecskemét–Békéscsaba autópálya sorsa

iho/közút   ·   2012.03.30. 10:02

Együttműködési megállapodást ír alá a kecskeméti önkormányzat a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-vel, amely alapján a NIF felhasználási jogot kap a „Kecskemét város térségi elérhetőségének javítása” című megvalósíthatósági tanulmányhoz – írja a Délmagyar.hu.

A tanulmányt az M44-es jelzésű Kecskemét–Békéscsaba nyugat autóút előkészítési projektjéhez használja majd az infrastruktúra-fejlesztő. A gyorsforgalmi út építési munkálatainak megkezdéséhez még sok időre lesz szükség.

Kapcsolódó hírek

Közút Infrastruktúra

Lánchíd: az év végén visszaadható a hídpálya a forgalomnak

iho/közút   ·   2022.07.23. 12:00

Rekordidő alatt elkészült az új acél útpálya, ami a régi, elöregedett vasbeton-pályaszerkezetet váltotta fel. A behelyezett pályatáblák a híd teljes hosszán egybefüggő részt alkotnak, ennek köszönhetően már végig lehet sétálni a Lánchídon. A hídpályát várhatóan év végén visszaadják a forgalomnak.

Közút Infrastruktúra

800 méteren teljesen más lesz a Vezér utca

iho/közút   ·   2022.07.18. 16:35

Elkezdődtek a felújítási munkák a XIV. kerületi Vezér utcában: a Fogarasi út és a Füredi utca közötti útszakasz a lakóknak és a környéken közlekedőknek is biztonságosabbá válik. A korszerűsítés előreláthatóan 2023 tavaszáig tart.