Kerékpárkölcsönző-hálózat indult Veszprém megyében

MTI/iho   ·   2013.09.13. 10:51

Kerékpárkölcsönző-hálózatot indít a Balaton északi partján és a Balaton-felvidéken a Bakony és Balaton Térségi TDM, a helyi önkormányzatok és vállalkozások összefogásán alapuló idegenforgalmi szervezet. A hálózat tizenegy kölcsönzőpontból áll Veszprémben, Várpalotán, Balatonkenesén, Zircen, Nagyvázsonyban, Kislődön, Halimbán, Somlón, Tapolcán, Nemesvámoson és Kapolcson.

Minden kölcsönzőpontban bérelhetők lesznek gyermek- és csomagszállító utánfutók, gyermekülések, a kiegészítők pedig tartalmazzák az elengedhetetlen sisakokat, kerékpárzárakat, láthatósági mellényeket, szerszámokat és egyéb hasznos és fontos eszközöket. A kerékpárok a hálózaton belül bármelyik kölcsönzőpontban letehetők, nem szükséges őket oda visszavinni, ahonnan kikölcsönözték – közölte a TDM szervezet.

A Bakony és Balaton Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. 2011 végén 62,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a Közép-dunántúli Operatív Program Helyi és térségi turisztikai desztinációs menedzsment (TDM) szervezet létrehozása és fejlesztése elnevezésű pályázaton a Bakony és Balaton Térségi TDM szervezet létrehozására. A projekt összköltsége 77,1 millió forint.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek