Kiégett egy kamion az M7-esen, lezárták az autópályát

MTI/iho   ·   2017.01.12. 08:55

Keresztbe fordult az úttesten és teljes terjedelmében kiégett egy alkatrészeket szállító kamion az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 214-es kilométernél, az érintett szakaszt lezárták - közölte honlapján csütörtök hajnalban az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Az oltás és a műszaki mentés idejére a sztráda Letenye felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat a sormási pihenőn keresztül terelik. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére közölte, hogy személyi sérülés nem történt, a baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok. Az MTI a helyszínről úgy tudja: a magyar rendszámú, autóalkatrészeket szállító kamion megcsúszott és keresztbe fordult az autópályán. A sztrádát teljes szélességében elfoglaló jármű rakománya és vezetőfülkéje is kiégett.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Szállítmányozás Nagyvasút

Lengyel kamionokkal szállítják el az Eperjeske-Rendezőn rekedt orosz tehervagonokat

iho/vasút   ·   2024.04.08. 12:35

Az Ukrajna elleni támadás megindulásakor az Oroszországi Vasutak többezer vasúti teherkocsija rekedt külföldön, Magyarországon, a záhonyi átrakókörzetben körülbelül nyolcszáz. Tavaly nyári nagy elszállítási hullámuk után újra konvojban közlekednek a szétszerelt vagonokkal megrakott trélerek.