Kisiklott egy ICE Dortmundban

iho/biztos út   ·   2017.05.02. 15:27
400px_ice_siklas_dortmund

Az InterCityExpress két utolsó kocsija kevéssel a dortmundi főpályaudvar előtt hagyta el a vasúti pályát. A balesetben ketten sérültek meg, egyiküket kórházba kellett szállítani. A szerencsétlenül járt szerelvény még kedden is akadályozta a forgalmat, mivel még nem érkezett meg a DB speciális daruja, hogy visszahelyezze a sínre a szerelvényt. Ráadásul a vasúti pálya is megrongálódott a baleset során, így várhatóan még napokig késésekre kell számítani Dortmund környékén.

A DB InterCityExpresse a dortmundi főpályaudvar előtt nem sokkal szaladt le a sínpárról. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: Daily Mail)

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.