Köd: visszafordult és máshol leszállt gépek

MTI/iho   ·   2014.11.01. 11:04

A reggeli sűrű köd miatt két repülőgép személyzete döntött úgy, hogy nem száll le a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren – közölte a repülőteret működtető Budapest Airport helyettes szóvivője szombaton az MTI érdeklődésére. Kurucz László elmondta, tudomásuk szerint az Air France Párizsból érkező gépe Bécsben szállt le, míg a cseh légitársaság Prágából érkező gépe visszafordult. Hozzátette: további három repülőgép a légtérben várakozott, 20–40 perces késéssel szálltak le. A helyettes szóvivő közölte, a reptéren oszlik a köd, egyre nagyobb a látótávolság, további késésekre nem számítanak. A repülőtér normál módon működik. Kurucz László arra kérte az érintett járatok utasait, hogy a további teendőkről érdeklődjenek légitársaságuknál.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.