Korlátozások a Hősök terénél

MTI/BKK/iho   ·   2017.04.12. 18:45

Lezárták a fővárosban a Dózsa György utat a Lendvay utca és a Városligeti fasor között mindkét irányban, demonstráció miatt, várhatóan 20 óráig. Az érintett közösségi közlekedési járatok módosított útvonalon közlekednek, több megálló kimarad – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán. Azt írták: a Hősök tere környékén további korlátozásokra kell számítani. Az érintett járatok a 75-ös és a 79-es trolibusz, a 20E, a 30-as, a 30A, a 105-ös és a 230-as autóbusz.

A kisföldalatti nem áll meg a Hősök terénél, áthalad a megállón. A 105-ös autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Vörösmarty utca, a Kodály körönd, a Bajza utca és a Hősök tere megállót. A 20E autóbusz is terelve jár, nem érinti a Hősök tere megállót. A 30-as, 30A, 230-as autóbusz szintén terelve közlekedik, nem érinti az Ötvenhatosok tere, a Damjanich utca/Dózsa György út és a Hősök tere megállót.

A Civilizáció nevű Facebook-csoport szervezésében "a kormány kirekesztő, megbélyegző, civil törvénytervezete ellen" tartanak demonstrációt a Hősök terén.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Kapcsolódó hírek