Lezuhant egy kisrepülőgép Kiskunlacházán

MTI/iho   ·   2014.12.25. 09:03

Zalavári Borbála, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, hogy a kisrepülőt vezető férfit súlyosabb, köztük égési sérülésekkel vitték kórházba.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjének tájékoztatása szerint az elsődleges információkkal szemben nem sárkányrepülő, hanem egy ultrakönnyű kétszemélyes kisrepülő gyulladt ki a levegőben, majd zuhant le tíz méter magasságból. A gép Kiskunlacházánál, a helyi reptér közelében fekvő mocsaras, nehezen megközelíthető területen ért földet, az izzó, füstölgő részek oltásában, illetve a műszaki mentésben a szigetszentmiklósi hivatásos és a ráckevei önkormányzati tűzoltók vettek részt.

Az MTI úgy tudja, hogy a megsérült férfit mélyaltatásban vitték kórházba.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.