Mentesítő vonat indul a Fradi-meccs után Miskolcról

iho/vasút   ·   2011.11.24. 13:09

A MÁV-Start Zrt. mentesítő vonatot indít november 27-én, vasárnap este 21:15-kor a Miskolc-Tiszai állomásról Budapest Keleti pályaudvarra a megnövekvő utasforgalmi igények megfelelő kiszolgálása érdekében. A vonat menetrend szerint útközben nem áll meg, így várhatóan 23:30-kor érkezik a fővárosba. A mentesítő vonat érvényes menetjeggyel bárki részéről igénybe vehető. A jegy a mentesítő vonatra ugyanannyiba kerül, mint bármely másik személy- vagy gyorsvonatra, továbbá az utasok a kedvezményeiket is érvényesíthetik – adta hírül a vasúttársaság.

Az indulás előtti pénztári sorban állás elkerülése érdekében azt javasolják az utasoknak, hogy a visszaútra szóló menetjegyet előre váltsák meg vagy vásároljanak menettérti jegyet. Felhívták a figyelmet arra, hogy lehetőség van a menetjegyet a www.mav-start.hu oldalon keresztül online megváltani, és bárhol, akár otthon is kinyomtatni.

A mentesítő vonatra a MÁV-Start Zrt. üzletszabályzata vonatkozik, ennek értelmében az utazásból kizárható az, aki nem rendelkezik érvényes menetjeggyel, vagy a magatartásával a többi utastársát zavarja, a vasúti kocsi épségét veszélyezteti.

Kapcsolódó hírek