Modellkiállítás Szolnokon – Ószolnok a vezető téma

iho   ·   2017.03.14. 11:49

A kiállítók régebbi és újabb alkotásain kívül a 170 éves Pest–Szolnok vasútvonalról emlékeznek meg a Baranyai János Vasútbarát és Modellező Klub tagjai: az ország legnagyobb H0 léptékű terepasztalán is a hányatott sors után végre megmenekült indóház lesz a középpontban – a szervezők egy meglepetéssel is kedveskednek majd a vendégeknek.

A képre kattintva ószolnoki fotógaléria nyílik

Jegyezzük meg hát a dátumot: március 17–19. között a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központban, immár hatodszor nyitja kapuit az Országos Vasúttörténeti és Vasútmodell Kiállítás, közel kétezer négyzetméteres területen. Számos – már megszokott – kísérőprogram mellett a Vöröskereszttel együttműködésben jótékonysági játékgyűjtés is lesz.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Magyar tulajdonba került a Dunakeszi Járműjavító Kft.

iho/vasút   ·   2022.06.29. 15:00

A Magyar Vagon Befektetési Vagyonkezelő Zrt. megszerezte a TMH International AG tulajdonrészét a Dunakeszi Járműjavító Kft.-t birtokló TMH Hungary Invest Zrt.-ben, ezzel a nemzetgazdaság szempontjából stratégiai jelentőségű vállalat teljes egészében magyar tulajdonba került.