Móron lenni jó – jöjjön velünk a bornapokra a 424-es gőzmozdonnyal!

iho   ·   2016.09.01. 15:29

Az utat a Vasutazz Velünk!-oldal hirdette meg, íme a részletes program.

A vonat indulása: 9:15, Budapest Nyugati pályaudvar

A vonaton a fogadóital elfogyasztása után a futball-legendával, Albert Flórival és Mór városával kapcsolatos Igaz–hamis játék, értékes nyereményekkel.

A vonaton utaznak a Színész- és az Újságíró-válogatott, valamint a Parlament-, illetve a Borászválogatott tagjai és más hírességek.

Érkezés Mórra (Székesfehérváron át) 11:00-kor – a vendégek „méltó, az eseményhez illő fogadása”

Az utasoknak több programot kínálunk:

  • A városi stadionban megtekinthetik a futballmérkőzéseket, kezdés 13:00-kor.
  • Eközben lehetőség van a méltán híres város megismerésére, borutca felfedezésére, bórkóstoló helyek meglátogatására, szüreti felvonuláshoz való csatlakozásra. Ezt az igazán rangos eseményt már nyolc évtizede nagy sikerrel rendezik meg, nagyszabású vendégcsalogató ünneppé vált. A multikulturális rendezvényeknek a megújult belváros ódon hangulatú kulturális örökségei, és a festői miliő ad otthont, ahol a helyi borászok nevet és elismerést szereztek boraiknak, a Borutca forgatagában borzsongó környezetben jó szívvel áztatják – nemcsak – Móri Ezerjóval üres poharaikat. A vendégnek nem marad más dolga, mint elfogadni a szívélyes meghívást és megízlelni megannyi móri ínyencséget.

A vonat visszaérkezése a Kelenföldi pályaudvarra 20.05, a Nyugatiba 20.40.

  • A vonat Orfeum kocsijában meglepetésparti.
  • Megismerjük a híres Albert fröccsöt!
A program ára
  • Felnőttjegy 6990 Ft
  • Gyerekjegy 4990 Ft.

A vonatban párnás első osztályú kocsik is közlekednek, pótdíj 2500 Ft/fő.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Vasútmodell

Terepasztalcsodák Szolnokon

MTI/iho   ·   2024.02.25. 14:00

Csaknem kétezer négyzetméteren tíznél is több terepasztallal várják a látogatókat a 10. Szolnoki Országos Vasúttörténeti és Vasútmodell Kiállításon március 15. és 17. között az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban.