Összecsukható konténerekkel lép az izraeli védelmi piacra egy magyar start-up

iho   ·   2020.02.02. 12:00
continest_osszcsukhato_kontener0

(fotók: Continest Technologies Facebook-oldala)

Kis-Márton Vidor, a magyar start-up vezérigazgatója azt mondta, a kifejlesztett technológia segítségével a konténer térfogata annak egyötödére csökkenthető, amely nyolcvan százalékos megtakarítást jelent a logisztikai költségekben és a károsanyag-kibocsátásban is. A konténer szinte bármire használható, átmeneti infrastruktúraként tökéletes például nagy tömegrendezvényeken, de ha szükséges katasztrófahelyzetben és hadgyakorlatoknál is használható. A konténerek bérleti költségének legnagyobb részét a szállítási díj teszi ki, de ezek az új, összecsukható konténerek képesek a logisztikai folyamatok racionalizálására.

Az izraeli együttműködés a konténerek mellett az azokhoz kapcsolható környezetbarát vizesblokkok, valamint a napelemes és a ballisztikus rendszerek, illetve a fejlesztés alatt álló specifikus, szállítás utánfutó rendszerek piaci megjelenésére és a közös gyártásra is vonatkozna.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek