Pécel végre megszabadult a kisiklott tehervagontól

Vörös Attila   ·   2015.04.27. 17:18
lb-IMG_9209

Miután vasárnapról hétfőre virradóra a szolnoki daru segítségével új forgóvázat szereltek a Pécelen múlt héten kisiklott teherkocsi alá, az újra mozgásképes vagont a 053-as Szöcskével Ferencvárosba továbbították. A szerelvény egyenesben hatvan, kitérőkön húsz kilométeres óránkénti sebességgel közlekedhetett és végül délután 5 óra körül rendben megérkezett Ferencvárosba. A kocsi alaposabb átnézését és javítását az itteni műhelyben végzik el.

Ferencváros felé halad a sérült teherkocsi<br>(fotó: Vörös Attila)

Épp egy hete siklott ki az Eperjeske-átrakóból Dunaújvárosba közlekedő 65822-es számú tehervonat hátulról hatodik kocsija Pécel állomás előtt. Múlt hétfőn a váltókörzetben megállt teherkocsit mozgásképessé tették, és betolták az állomás negyedik vágányára. Amikor azonban a ferencvárosi műhelybe akarták vinni, a kocsi ugyanúgy letérdelt, kisiklott még Pécel állomáson.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek