Pünkösdi lesz a menetrend

iho/vasút   ·   2016.05.12. 09:50

A pünkösdi ünnep miatt a hosszú hétvégén változik a vonatok közlekedési rendje. A sorban állás elkerülése érdekében érdemes elővételben megváltani a vasúti jegyeket, vagy az internetes jegyvásárlást választani – javasolja a MÁV.

A vonatok május 15-én, pünkösdvasárnap az ünnepnapi, május 16-án, pünkösdhétfőn a vasárnapi menetrend szerint közlekednek. Május 17-én, kedden már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.

Az ünnep alatt várható utasforgalmi igényekhez igazodva a MÁV az összes rendelkezésére álló üzemképes járművét felhasználja a szerelvényekben. A helyfoglalások figyelembe vételével a lehetőségekhez képest az InterCity vonatokhoz plusz kocsikat is kapcsol a vasúttársaság.

A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a MÁV-Start azt javasolja utasainak, hogy a menetjegyeket és a helyjegyeket az ünnep előtt elővételben váltsák meg, illetve vegyék igénybe az internetes jegyvásárlás és az otthoni menetjegynyomtatás lehetőségét is, a https://jegyvasarlas.mav-start.hu/eTicketV2 weboldalon keresztül.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek